Slither (2006) Online Subtitrat

Categorii: Comedie Horror Sci-Fi Vezi Filmul Slither (2006) Online Subtitrat in Romana
Slither (2006) Online Subtitrat

Vezi HD Slither (2006) Online Subtitrat in Romana Gratis

Un meteorit care găzduiește un parazit extraterestru se prăbușește în orașul Wheelsy, Carolina de Sud. În timp ce se plimbă prin pădure cu Brenda, comerciantul de mașini Grant Grant este contaminat de parazit. Parazitul ia control asupra corpului lui și îi absoarbe conștiința și amintirile. Grant începe să se transforme treptat într-un monstru cu tentacule.

Soția lui, Starla, începe să își facă griji în legătură cu sănătatea lui. Grant evită să anunțe medicii și începe să aibă secrete față de Starla. Aceasta îl contactează pe șeriful Bill Pardy – de care era îndrăgostită în copilărie – sperând că acesta îi va asigura siguranța și o va liniști, fără să devină sentimental.

Grant o contaminează pe Brenda cu sute de copii extratereștri. O duce într-un hambar izolat unde aceasta devine obeză datorită extratereștrilor ce se dezvoltă în interiorul ei. Pardy conduce un grup de polițiști pentru a-l vâna pe Grant, însă totul se dovedește a fi o capcană când Brenda explodează și eliberează sute de melci extratereștri. Majoritatea grupului este contaminat, devenind zombi. Aceștia o vor pe Starla și încep să îi vorbească precum Grant.

Preturi Reclama SiteDACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"

Hei, cum ti sa parut filmul ?