Heist (2001) Online Subtitrat

Categorii: Actiune Crima Drama Vezi Filmul Heist (2001) Online Subtitrat in Romana
Heist (2001) Online Subtitrat

Vezi HD Heist (2001) Online Subtitrat in Romana Gratis

Joe Moore (Hackman) conduce un grup de spărgători profesioniști format din Bobby Blane (Lindo), Don “Pinky” Pincus (Jay) și soția mai tânără a lui Joe, Fran (Pidgeon). În timpul unui jaf de zi la un magazin de bijuterii din New York City, fața lui Joe este surprinsă de o cameră de supraveghere. Putând fi identificat de imagine și de un martor, Joe alege să se retragă din activitate și plănuiește să fugă cu un iaht, împreună cu soția sa, trăind de pe urma părții lor din jaful precedent.

Acest lucru nu-i convine însă tăinuitorului lui Joe, Mickey Bergman (DeVito), care conduce o afacere de îmbrăcăminte ca acoperire a activităților sale. După ce realizase o serie de cheltuieli pentru un alt jaf, mult mai complicat, Bergman decide să rețină plata datorată lui Joe si echipa lui. El insistă că aceștia să-i realizeze un alt jaf – deturnarea unui avion elvețian cu un transport mare de aur. Bergman mai insistă și ca nepotul său Jimmy Silk (Rockwell) să facă parte din echipă.

Joe acceptă fără tragere de inimă, dar o serie de ghinioane neprevăzute mărește complexitatea sarcinii lor. Aceasta include interesul personal a lui Jimmy față de soția lui Joe și faptul că încrederea lui Bergman și Jimmy în abilitățile lui Joe este în scădere.

 

 

Vizionare Placuta!

Server 1

Server 2

Preturi Reclama SiteDACA VREI SA NE DAI O MANA DE AJUTOR, TE RUGAM SA "DISTRIBUI:"

Hei, cum ti sa parut filmul ?